• Ne gasti pe :

Campanii de Branding & Awareness

Campanii destinate cresterii vizibilitatii unui brand / business, campanii ce atrag clienti noi interesati de produsele sau serviciile tale.

Campanii de Engagement

Campanii care se adreseaza persoanelor care stiu de business-ul tau, dar inca nu sunt clienți sau înca nu au luat actiunile pe care le dorești.


Campanii Orientate pe Actiune

Campanii care iti cresc nu doar traficul ci numarul clientilor si vanzarile.promovare facebook

FACEBOOK MARKETING… cea mai rapida metoda sa iti triplezi vanzarile

Facebook a devenit rapid o importanta platform de marketing pentru multe companii. Adevarul este ca Facebook a devenit mai mult decat o retea sociala. Cand este folosit corect la potentialul maxim Facebook ads poate sa genereze trafic de calitate pe site-ul tau pentru a creste atat numarul vizitatorilor cat si vanzarile.

Facebook este cea mai mare platforma social media din lume cu peste 2 miliarde de utilizatori active in fiecare luna. Daca vrei sa ajungi la cat mai multi client online Facebook Ads este cea mai buna alternativa la Google Ads. Noi recomandam ca intotdeauna folosirea lor in tandem, ajutand la formarea unei strategii complete pentru a genera un impact puternic pozitiv pentru afacerea ta.

Metode de promovare pe Facebook

01. Facebook Messenger

Generare Leads – incepe o conversatie direct in Messenger pentru a intelege mai bine potentialii client folosind intrebari predefinite

Fidelizeaza potentialii client - Trimite potentialii client spre pagini din site-ul tau sau raspunde la intrebari predefinite cu raspunsuri automate

Creste vanzarile – Afiseaza potentialilor client imagini sau clipuri video pentru ai ajuta sa descopere mai mult produsele sau serviciile tale

Un alt avantaj major pe care il are Facebook messenger este ca ofera o abordare mult mai personalizata in functie de nevoile fiecarui client in comparatie cu metodele conventionale. Messenger este mult mai performant decat Email-ul cu o rada de 80 % a citirii mesajelor si cu 40% a clink-urilor pe link-uri din mesaje.

Metoda ads-urilor dinamice pentru produse este cea mai performanta metoda pentru E-Commerce pentru a aduce mai multi client si a creste returnare investitiei in acest tip de campanii.

Daca ai intrat pe website-uri ca Amazon vizualizand produse si apoi ai revenit pe Facebook o sa vezi aproape instant aceleasi produse in zona ads-urilor dinamice.

Acest tip de campanie afiseaza automat produsele adegvate utilizatorilor care si-au exprimat interesul pentru acestea pe site-ul tau, in aplicatia ta sau in oricare alt loc pe internet.

02. Ads-uri dinamice pentru produse

03. Campanii de Remarketing

Stiai ca cei care au fost deja pe site-ul tau sunt de 4 ori mai dispusi sa cumpere de la tine decat vizitatorii care intra pentru prima data pe site-ul tau? Readucem pe site potentialii tai clienti care au aratat deja interes fata de serviciile sau produsele tale iar de aici e doar un pas pana sa se transforme in client. Un alt avantaj al campaniilor de remarketing este ca vizitatorii care iti cunosc deja brandul raspund ai bine la anunturi fiind mai predispusi sa viziteze din nou site-ul tau rezultand click-uri si conversii mai ieftine.

Stiai ca numai in Romania peste 7,2 milioane de oameni acceseaza Facebook? Cu un numar asa de mare de vizitatori care folosesc aceasta retea sociala trebuie sa stii pe cine sa targetezi pentru a cheltui cat mai putini bani pe reclame. Pentru a te ajuta Facebook a dezvoltat un sistem de targetare complex care te ajuta sa filtrezi audientele dupa criterii nenumarate ajutandu-te sa ajungi cat mai repede la potentialii tai clienti. O campanie de promovare de succes are ca scop livrarea mesajului potrivit publicului potrivit.

04. Targhetarea audientei

Hai sa povestim!

Ce obtii?

  • Consultanta si indrumare de specialitate.
  • O estimare a costurilor pentru proiectul tau.
  • Un consultat dedicat.
  • O intalnire in persoana (optional).


Beneficiezi de:

  • Suport gratuit din partea unor specialisti
  • Consultanta in alegerea si inregistrarea domeniului web potrivit.
  • Asistența tehnica gratuita.
  • Comunicare permanenta, pe tot parcursul dezvoltarii proiectului.