De ce sa ai nevoie de optimizare SEO ?

90%

dintre utilizatori acceseaza doar prima pagina

75%

din trafic merge spre primele 5 rezultate

80%

din utilizatori se focuseaza pe rezultate organice si nu pe reclame

Afacere ta este la inceput si vrei sa o dezvolti? Sau ai deja o afacere iar numarul clientilor este sub asteptarile tale? Web Codeage ofera servicii complete de optimizare SEO. O strategie de optimizare SEO correct facuta duce la o crestere a conversiilor pentru o perioada de timp indelungata.

Servicii oferite de noi


Audit SEO

O campanie de optimizare SEO trebuie sa fie inceapa de un audit ce scoate la suprafata aspectele negative pe care site-ul dumneavoastra le intampina la nivel on-page si off-page.

Optimzare on-page

Optimizarea SEO On-Page presupune eficientizarea site-ului la nivel de continut, metadate, etichete HTML relevante, design si timp de incarcare.


Link Building

Pentru link building, noi vom crea continut optimizat SEO care va contribui la crearea de link-uri cu autoritate ce vor trimite catre business-ul tau.


Cuvintele cheie

Cercetam cuvinetele cheie care au potential de a genera trafic din motoarele de cautare. Pornind de la cuvintele cheie principale vom cauta alte cuvinte cheie specifice de tip long-tail ce au un volum mare de cautare.

Creare continut

Fie ca ai un site de prezentare, fie ca vorbim de un magazin online, articolele publicate in site-ul tau au nevoie de optimizari pentru a ajunge in primele pagini de rezultate Google.


Rapoarte lunare

Vom intocmi lunar un raport cuprinzator care va indica evolutia pozitiilor, precum si detalii ce apartin de comportamentul utilizatorilor, extrase cu ajutorul Google Analytics.


Pasi pentru o campanie SEO de succes

Optimizarea SEO ajuta site-ul sa fie mai usor de gasit de catre potentialii clienti. Pe Google intr-o secunda sunt 54 de mii de cautari iar cresterea pe prima pagina este foarte importanta pentru orice tip de afacere. Folosim instrumente profesionale SEO Pentru a monitoriza intreaga campanie si pentru a ne asigura de eficienta acesteia.

01. Analiza site si concurenta

Primul pas este analiza detailiata a vizbilitatii site-ului tau in pagina de trezultate (SERP). Acest pas se efectueaza pentru a intelege mai bine ceea ce trebuie imbunatatit la site-ul tau. De asemenea analizam si concurenta ta cat de des publica un nou continut, ce tip de continut publica si ce cuvinte cheie targheteaza.

Un al pas important pentru o campanie SEO de success este analiza cuvintelor cheie. O sa identificam grupul de cuvinte cheie care au cele mai multe cautari, concurenta care este pe aceste grupuri de cuvinte cheie si profilul actual de link-uri apoi putem incepe crearea campaniei SEO. Astfel vom stabili care landing page-uri sunt cele mai relevante pentru cuvintele cheie identificate. Un realizat corect ar trebui sa reflecte o imagine cat mai completa a site-ului si a continutului in sine.

02. Analiza cuvinte cheie

03. Creare de continut

Continutul paginilor incluse in Campania de optimizare seo este foarte important , iar crearea de continut unic, calitativ si folositor pentru vitatorii site-ului tau reprezinta un pas firesc in procesul de promovare seo. In functie de grupurile de cuvinte cheie alese pentru fiecare pagina promovata seo, ne vom asigura de faptul ca vom livra continutul optimizat intr-o forma finala, placuta si utila pentru vizitatorii care acceseaza site-ul.Actualizam site-ul dumneavoastra in mod constant cu articole pe blog, descrieri sau lansari de produsesi servicii, astfel incat clientii dumneavoastra sa fie la current cu ultimele noutati si promotii pentru ai transforma in client fideli.

Optimizarea onpage este fundatia oricarei campanii. O parte esentiala care tine de procesul de optimizare seo onpage vizeaza tag-urile HTML si metadatele, ce reprezinta o colectie de date care suplimenteaza informatiile regasite intr-o pagina web si care transmite motorului de cautare detalii adiacente despre scopul unei pagini sau categorii. Tagul Title este cel mai important element, reprezentand prima informatie pe care Google o indexeaza despre site-ul dumneavoastra. O importanta deosebita o au si metadescrierea, tagurile HTML, precum si densitatea cuvintelor cheie din pagina.

04. Optimizare onpage

05. Link building

Pentru google si alte motoare de cautare, numarul linkurilor si calitatea acestora reprezinta un feedback, un transfer de autoritate catre site-ul unde se face trimitere prin ancore. Ancorele folosite pentru backlink-uri ajuta la intelegerea continutului care urmeaza sa fie afisat, atat de utilizator cat si de catre Google.Pe langa aceste lucruri, strategia off-page va include si: postari relevente pe diferite forumuri, incrierea in cataloage de afaceri sau directoare si imbunatatirea prezentei in retelele sociale.

Alegand sa colaborati cu agentia seo WebCodeage, veti avea intotdeauna acces transparent asupra tuturor rezultatelor obtinute la nivel de vizibilitate si trafic. Vom intocmi lunar un raport cuprinzator care va indica evolutia pozitiilor, precum si detalii ce apartin de comportamentul utilizatorilor, extrase cu ajutorul Google Analytics. Astfel, acest raport devine un veritabil instrument ce ne va ajuta sa cunoastem aspectele pe care trebuie sa le imbunatatim la site-ul dumneavoastra.

06. Rapoarte lunare

Avantajele unei campanii SEO

 • check Asiguram prezenta site-ui in motoarele de cautare
 • check Optimizarea SEO - del cel mai durabil mod de promovarea
 • check Cresterea expoentiala a vizibilitatii si cresterea brandului
 • check Atrage mai multi clienti interesati de serviciile firmei tale

 • check Strategiile SEO va ajuta sa economisiti bani pe termen lung, iar traficul este mai targetat
 • check Imbunatatirea ratei de conversie prin traficul generat
 • check Creste volumul de trafic neplatit
 • check Creste vanzarile din cuvintele cheie targhetate

Hai sa povestim!

Ce obtii?

 • Consultanta si indrumare de specialitate.
 • O estimare a costurilor pentru proiectul tau.
 • Un consultat dedicat.
 • O intalnire in persoana (optional).


Beneficiezi de:

 • Suport gratuit din partea unor specialisti
 • Consultanta in alegerea si inregistrarea domeniului web potrivit.
 • AsistenČ›a tehnica gratuita.
 • Comunicare permanenta, pe tot parcursul dezvoltarii proiectului.