De ce sa ai nevoie de optimizare SEO ?

90%

dintre utilizatori acceseaza doar prima pagina

75%

din trafic merge spre primele 5 rezultate

80%

din utilizatori se focuseaza pe rezultate organice si nu pe reclame

Afacere ta este la inceput si vrei sa o dezvolti? Sau ai deja o afacere iar numarul clientilor este sub asteptarile tale? Web Codeage ofera servicii complete de optimizare SEO. O strategie de optimizare SEO correct facuta duce la o crestere a conversiilor pentru o perioada de timp indelungata.

Servicii oferite de noi


Audit SEO

O campanie de optimizare SEO trebuie sa fie inceapa de un audit ce scoate la suprafata aspectele negative pe care site-ul dumneavoastra le intampina la nivel on-page si off-page.

Optimzare on-page

Optimizarea SEO On-Page presupune eficientizarea site-ului la nivel de continut, metadate, etichete HTML relevante, design si timp de incarcare.


Link Building

Pentru link building, noi vom crea continut optimizat SEO care va contribui la crearea de link-uri cu autoritate ce vor trimite catre business-ul tau.


Cuvintele cheie

Cercetam cuvinetele cheie care au potential de a genera trafic din motoarele de cautare. Pornind de la cuvintele cheie principale vom cauta alte cuvinte cheie specifice de tip long-tail ce au un volum mare de cautare.

Creare continut

Fie ca ai un site de prezentare, fie ca vorbim de un magazin online, articolele publicate in site-ul tau au nevoie de optimizari pentru a ajunge in primele pagini de rezultate Google.


Rapoarte lunare

Vom intocmi lunar un raport cuprinzator care va indica evolutia pozitiilor, precum si detalii ce apartin de comportamentul utilizatorilor, extrase cu ajutorul Google Analytics.